Kolumne

Devojke! U koliko ste u klubu srele "čoveka vašeg života" (ili vam se na prvi pogled učinio kao takav), budite pametne. Ne postoje rođene osvajačice. Ali, evo nekoliko saveta kako da privučete pažnju neznanca čiji vas je pogled ostavio bez daha.

splav-hot-mess

Budite dostupne, ali ne tako što ćete poslati drugaricu po njegov broj telefona. Istraživanja su pokazala da devojke koje se glasno smeju, i gestikuliraju prilikom razgovora sa svojim društvom, mnogo češće privlače pažnju od onih koje pričaju tiho, i gledaju samo u jednom pravcu. O.K. Razumemo. Nisu sve žene slobodne po prirodi, ali ukoliko vam se upali "crvena lampica" i prorade leptirići, potrudite se da vas zapazi. To nikako ne znači da se usiljeno smejete ili napadno dozivate konobara. Sve što radite, radite sa merom.

15068266_921495767987718_8407041223604339180_o

Samopouzdanje je ključ uspeha, ne samo u flertovanju, već i u drugim sverama života. Ono se stiče u ranijim fazama života. Zaboravite na ostale lepotice u klubu. Zauzmite stav, ne gard već stav. Budite ono što jeste.

Ne osvrćite se za drugim muškarcima. Fokusirajte se na vašeg "gospodina pravog", ali to ne znači da sve vreme gledate ka njegovom stolu, a još manje da ga pratite kada krene u toalet (priznaćemo mnoge devojke danas to rade).

11

Ne budite rob svog izgleda. Kosa vam nije u baš sjajnom izdanju? Zanemarite tu činjenicu istaknite neki vaš drugi atribut u prvi plan. Verovali ili ne muškarce će pre privući žena sa nesavršenom frizurom, nego ona koja svaki čas vadi ogledalce iz torbe i popravlja šminku.

vanesa

Ako ste privukli njegovu pažnju, on će vam prići. Ne plašite se dodira. Čvrsto mu stegnite ruku pri upoznavanju i glasno izgovorite svoje ime. Upoznajte ga sa prijateljima za vašim stolom. Naravno ovi saveti važe isključivo za slobodne devojke koje sa sobom nisu povele partnera. Nemojte mu odmah dati broj telefona. Ne poznajete osobu koja vam se na prvi pogled dopala. Najbolje mu recite da vas pronađe na društvenim mrežama.

A u koliko ste prilično "slobodnog" ponašanja, može i ovako. Sve je stvar ličnog izbora i namere.
stefan-braun-naslovna-mozda-1