Poznati, vesti

Dara Bubamara samo misli na one stvari

Vesna Vukelić Vendi gostovala je u emisiji "Dvogled" i tom prilikom ogovarala koleginicu Daru Bubamaru. Nije prvi put da je Vendi potkačila Daru, ali ovoga puta je iznela niz uvreda na račun koleginice, ali i nasmejala voditelja.

Pevačica je istakla kako je Daru Bubamaru napao demon bluda zbog čega joj se u očima vidi da razmišlja samo o seksu!

- Imamo 42 vrste demona koji napadaju ljude. Daru Bubamaru je između ostalog, napao demon bluda koji ju je totalno rasporio. Demon bluda čoveka tera da mu polni organ komanduje razumom i, naravno, čovek je tada na nivou životinje, on je totalno posrnuo, kod njega su nagoni, kao kod životinje. U očima se vidi da razmišlja samo o onim stvarima. Tu je naskakivanje na sve ono što ide na tri noge, neću da kažem na dve, a na treću se oslanja - rekla je Vendi.

10669092_10154700922520014_2286180262949326714_o

Pored ovoga pevačica je imala još nekoliko zanimljivih izjava u ovoj emisiji.

Nisam se dovoljno izmuzavala, pa sam ugradila silikone

Kontroverzna Vendi izvadila je silikonske implante iz svojih grudi, a kako je napomenula u ovoj emisiji, to je od početka bila njena velika greška jer je samo želela da prati trend.

- Silikoni su bili i ostali jedan moj nepromišljeni gaf. Neki zarez ili glupost u mojoj prošlosti. Imala sam dobru ponudu za slikanje za "Playboy" i onda sam smatrala da će to biti pun pogodak ako ti silikoni zasvetle na naslovnoj strani. Naravno, naslovna je bila perfektna, ali ne zato što su tu bili silikoni, već zato što je moj habitus bio takav da je istakao mene. To je naslovna strana ličnosti, a ne silikona, rekla je Vendi i dodala:

- Imala sam pre toga, odnosno posle porođaja, taj jedan problem da se nisam dovoljno izmuzavala, a imala sam mnogo obaveza, i desilo se, da su moje grudi, koje nisu bile baš male, malo negde i splasle.

Izvor: YouTube

beogradnocu.com