Magazin, Poznati

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković pre dva meseca započela je vezu sa petnaest godina mlađim golmanom Igorom Kojićem, sinom folkera Kebe, kog je upoznala u Beogradu posle svog koncerta u Sava centru, piše magazin Stori, a prenosi Kurir.

Naime, hrvatska pevačica i bivši golman, koji sada radi i kao fudbalski menadžer u Beču, upoznali su se na njenom poslednjem koncertu u Beogradu u februaru. Od tada cveta njihova ljubav.

- Seve i Igora upoznao je zajednički prijatelj posle njenog koncerta u Sava centru. Varnice između njih dvoje sevnule su na prvi pogled i odmah su počeli da se zabavljaju. Ljubav na daljinu održavaju tako što su putem društvenih mreža u kontaktu po ceo dan, a svaki slobodan trenutak koriste i da se vide. Njih dvoje su se videli i u nedelju uveče kada je Severina doputovala iz Kanade. On je odmah otišao u Zagreb, gde su u jednom restoranu obeležili njen 43. rođendan - priča dobro upućeni izvor blizak novopečenom paru.
Ove navode je potvrdila i Vučkovićeva, koja je o svojoj novoj ljubavi progovorila za magazin Stori. Bez obzira na razliku od 15 godinama, ona otkriva da nikad nije bila srećnija u ljubavi.

- Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje ceo život - priznala je pevačica u ekskluzivnom intervjuu.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Severinom, ali ona do zaključenja broja nije odgovorila na pozive i poruke. Ni Igor se nije javljao, dok je njegov tata Keba, koji je na turneji u Americi, ostao nedostupan. Javila se jedino Kebina supruga Olja, ali ona nije bila raspoložena da priča o novoj snajki.

- Ljubav je uvek lepa - kratko je rekla Olja o vezi svoga sina.

Duga veza s Jelenom Žeželj

Pre Severine Vučković, Igor Kojić je bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Žeželj, koja je isto kao i njegova sadašnja draga snimila pornić koji je preplavio internet i sve medije.Zabavljao se i sa manekenkom Ksenijom Vujović, ali i sa Mijom Marković, ćerkom Glorije Pavković.

Svi Severinini momci

Severina je bila verena pet puta, ali nije se udala. Bila je u vezi s pevačem grupe Kojoti Alenom Marinom, a nekoliko godina kasnije najavljivala je brak sa biznismenom Srećkom Vargekom. Međutim, kada je internet preplavio njen pornić sa Milanom Lučićem, veridba je pukla. Dve godine nakon skandala pevačica se zaljubila u Matu Čuljka. U leto 2008. u njen život ušetao je Slavko Šajinović, ali ga je nakon dve i po godine ostavila zbog Milana Popovića, kome je rodila sina Aleksandra.