Holivud, Magazin, vesti

Avio-kompanija Etihad, nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata i Univerzal Pikčers, predstavili su luksuzni avion Paklene ulice 777 (model Boeing 777) na internacionalnom aerodromu Los Anđelesa.
Glumac i producent Vin Dizel bio je prisutan kad je Etihadov let 171 stigao iz Abu Dabija kako bi započeo globalnu konferenciju za novinare i svetsku premijeru „Paklenih ulica 7“.
U čast franšize, Paklene ulice 777 će leteti na direktnoj liniji od Abu Dabija do Los Anđelesa, koju je Etihad otvorio u junu 2014. Ova avio kompanija je takođe sponzor svetske premijere „Paklenih ulica 7“ koja će se održati u Los Anđelesu 1. aprila.
Film “Paklene ulice 7“ (FAST&FURIOUS 7) će u našoj zemlji biti premijerno biti prikazan 1. aprila, a od 2. aprila, ovaj napeti akcioni triler stiže i na redovne bioskopske repertoare.

Kad su Ujedinjeni Arapski Emirati ponudili da se u mitologiju serijala uključe i zapanjujuće lokacije i elementi, Abu Dabi je postao jedna od ključnih lokacija gde se snimao 7. nastavak. Tokom dve nedelje snimanja u aprilu 2014, ekipa je boravila na lokacijama izvan Abu Dabija u pustinji Liva, kao i u centru grada, u džamiji šeika Zajeda, holetu Palas, na stazi formule 1 „Jas Marina“ i u Etihad kulama. S obzirom na fenomenalni izgled Abu Dabija, snimci iz vazduha su bili obavezni.