Holivud

Aqua Park Hollywoodland vam nudi sve što ste ikad poželeli, a posebno će vam se svideti ukoliko ste ljubitelj zabave na vodi, kako u dnevnim, tako i u večernjim časovima! Aqua Park Hollywoodland je sa vama svih 7 dana u nedelji tokom cele godine, a pored svakodnevnog rashlađivanja na otvorenim bazenima od 10h do 20h, možete uživati i u zatvorenom kompleksu, kao i u noćnom kupanju svako veče od 20h, pa sve do 3h iza ponoći. Cena karte za dnevno kupanje, kao i za noćno, iznosi samo 1.000 dinara, a na vama je da se prepustite zabavi i date sebi oduška od svakodnevnog stresa!

1

2

3

Pored toga, Aqua Park Hollywoodland vam može pružiti baš sve što zamislite i to u bilo koje doba godine! Bilo da je zima, leto, dan ili noć, uz Hollywoodland ćete moći da uživate u svojim omiljenim dnevnim i večernjim aktivnostima onda kada VI to poželite!

4

5

6

Pored izuzetnih sadržaja na otvorenom koji čini veliki centralni bazen sa tri tobogana i bazenom za decu, želimo da izdvojimo fantastične sadržajte koji vas očekuju u zatvorenom delu kompleksa. U zatvorenom delu naći ćete centralni bazen, bazen sa hidro-masažnim sistemima, bazen za decu, tobogane, đakuzi kadu, a tu je i relaks centar koji obuhvata saunu, slanu sobu i tursko kupatilo. Na raspolaganju vam je, takođe, i fitnes centar, caffe-restoran-picerija sa bogatim menijem i atraktivan otvoreni šank u vodi.

7

8

9

Ne morate da čekate leto kako biste uživali u zabavi na vodi, već još danas posetite ovaj pravi raj na zemlji koji je prilagođen svim vašim potrebama! Više informacija o pratećim sadržajima i kompleksu Hollywoodland možete naći na sajtu aqua parka Holywoodland ili pozivom na broj telefona 063 310 310! Čekamo vas!

10

11

12

image-158