Beograd, vesti

Ukoliko ste ljubitelj zabave na vodi u kasnim večernjim satima Aqua Park Hollywoodland je pravo mesto za vas! Na ovom sjajnom mestu u Beogradu ćete moći da uživate u noćnom kupanju svakog dana i to od 20h, pa čak do tri sata iza ponoći! A, da avantura noćnog kupanja bude još interesantnija potrudiće se DJ koji će svojim setom držati vaše raspoloženje na najvišem nivou! Cena karte za noćno kupanje iznosi samo 800 dinara, a na vama je da se prepustite zabavi i date sebi oduška od svakodnevnog stresa!

1

2

3

Pored toga, Aqua Park Hollywoodland vam može pružiti baš sve što zamislite i to u bilo koje doba godine! Bilo da je zima, leto, dan ili noć, uz Hollywoodland ćete moći da uživate u svojim omiljenim dnevnim i večernjim aktivnostima onda kada VI to poželite!

4

5

6

Pored izuzetnih sadržaja na otvorenom koji čini veliki centralni bazen sa tri tobogana i bazenom za decu, želimo da izdvojimo fantastične sadržajte koji vas očekuju u zatvorenom delu kompleksa. U zatvorenom delu naći ćete centralni bazen, bazen sa hidro-masažnim sistemima, bazen za decu, tobogane, đakuzi kadu, a tu je i relaks centar koji obuhvata saunu, slanu sobu i tursko kupatilo. Na raspolaganju vam je, takođe, i fitnes centar, caffe-restoran-picerija sa bogatim menijem i atraktivan otvoreni šank u vodi.

7

8

9

Ne morate da čekate leto kako biste uživali u zabavi na vodi, već još danas posetite ovaj pravi raj na zemlji koji je prilagođen svim vašim potrebama! Više informacija o pratećim sadržajima i kompleksu Hollywoodland možete naći na sajtu aqua parka Holywoodland ili pozivom na broj telefona 063 310 310! Čekamo vas!

10

11

12

image-158