Poznati, vesti

Veliki povratak na muzičku scenu!

Pevačica Goga Sekulić nakon duže medijske i muzičke pauze zbog smrti supruga, vraća se na velika vrata novim albumom pod nazivom "Ponovo rođena".

Publika će za nekih desetak dana imati priliku da čuje njen novi album, a do tada možete preslušati pesmu "Ja hoću sve"  koju je Goga uradila u saradnji sa DJ Emmporiom. Tekst potpisuje Marina Tucaković, dok je muziku radio Dejan Aćimović, a aranžman Aleksandar Kobac. Goga smatra da će ova pesma osvojiti klubove.

- Pesma koju ste imali prilike da čujete u reklami "Ja Hoću Sve", saradnja sa DJ Emmporiom! Za desetak dana stiže spot! Očekujem vaše utiske... Mislim da će klubovi da gore! Ljubim vas! Vaša Goga! P. S. Na mom YT kanalu možete preslušati remix - objavila je Goga na svom facebook profilu uz novu pesmu koju je postavila, a komentari njenih fanova su bili jako pozitivni.

Publika je već juče na televiziji imala priliku da čuje prve dve pesme koje otvaraju njen deveti studijski album. Druga pesma koju je Goga predstavila u emisiji kod Lee Kiš jeste "Moja Druga Mladosti" koju su uradili Damir Handanović i Saša Lazić, a reč je baladi emotivnog teksta.

Preslušajte pesme:

 

 

 

Facebook

beogradnocu.com