Beograd, vesti

Aqua Park Hollywoodland vam nudi sve što ste ikad poželeli, a posebno će vam se svideti ukoliko ste ljubitelj zabave na vodi u kasnim večernjim satima! Naime, na ovom sjajnom mestu u Beogradu ćete moći da uživate u noćnom kupanju svakog petka, subote i nedelje i to od 21h, pa čak do tri sata iza ponoći! Cena karte za noćno kupanje iznosi samo 800 dinara, a na vama je da se prepustite zabavi i date sebi oduška od svakodnevnog stresa!

1

2

3

Ono što izdvaja  Aqua Park Hollywoodland od drugih sličnih kompleksa je to što ovde možete doći u bilo koje doba godine! Bilo da je zima, leto, dan ili noć, uz Hollywoodland ćete moći da uživate u svojim omiljenim aktivnostima onda kada VI to poželite!

4

5

6

Pored izuzetnih sadržaja na otvorenom koji čini veliki centralni bazen sa tri tobogana i bazenom za decu, želimo da izdvojimo fantastične sadržajte koji vas očekuju u zatvorenom delu kompleksa. U zatvorenom delu naći ćete centralni bazen, bazen sa hidro-masažnim sistemima, bazen za decu, tobogane, đakuzi kadu, a tu je i relaks centar koji obuhvata saunu, slanu sobu i tursko kupatilo. Na raspolaganju vam je, takođe, i fitnes centar, caffe-restoran-picerija sa bogatim menijem i atraktivan otvoreni šank u vodi.

7

8

9

Ne morate da čekate leto kako biste uživali u zabavi na vodi, već još danas posetite ovaj pravi raj na zemlji koji je prilagođen svim vašim potrebama! Više informacija o pratećim sadržajima i kompleksu Hollywoodland možete naći na sajtu aqua parka Holywoodland ili pozivom na broj telefona 063 310 310! Čekamo vas!

10

11

12

image-158