Barovi, Beograd, Martin Ajdarević, Najave, No Stress

Ovog četvrtka u kafeu No Stress očekuje Vas još jedno kafansko veče, u okviru koga će Vas zabavljati šarmatna Marijana Jukić i neponovljivi Martin Ajdarević. U petak su tu za Vas fenomenalna Marija Mitić i dečko koji pravi najbolju atmosferu, Nikola Petković! U subotu ćete imati prilike da uživate uz nezaboravnu Tijanu Filipović, kao i sada već legendarnog pevača zadužnog za najbolju zabavu, Darka Bartoseka, koji će Vam obezbediti provod do jutra. Pored zabave, No Stress se priprema i za letnju sezonu, u kojoj Vas očekuje odličan program, jer kafe tokom čitave godine radi na podizanju kvaliteta. Budite u No Stress-u u danima koji dolaze!

No stress - masa - 23Fotografisano u kafeu No Stress

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

No stress - devojka - 23

Fotografisano u kafeu No Stress

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com