Beograd, Klubovi, Najave, Poznati, Stefan Braun, vesti

13. rođendan kluba Stefan Braun donosi neke lude vibracije na deveti sprat ovog petka! Specijalni gosti učiniće vam ovaj dan i broj posebno srećnim: ZAP ME STROBE! Ne zaboravite viski koji je svakog petka na promociji. Lucky 13: for lucky you and lucky me!

stefan braun 1

Fotografisano u klubu Stefan Braun

Predstavljamo vam artiste koji su dospeli na Beatport Top Chart sa svojim prvim izdanjem i impresionirali MTV Dance Chart video spotovima. Ovo nije iznenađujuće, jer su Zap Me Strobe udruženi talenti svetski poznate Ivee koja je nastupala na monumentalnim festivalima kao što su May Day, Dance Valley, Street Parade, Qontinent i mnogim drugim, i Damjan Eltech koji je poznat po svojim velikim hitovima. Njihova posvećenost radu i muzici vodi ka neverovatnim stvarima. Energija koju ovaj dvojac nosi u svom nastupu se ne zaboravlja.

stefan braun 2

Fotografisano u klubu Stefan Braun

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Pogledajte sve ponude za doček Nove godine 2016 na jednom mestu.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com