Poznati, vesti

Kim Kardashian želi svima da da do znanja da je ona sada gospođa West, pa zato nije ni bila srećna kada su je na dodeli nagrada "GQ" magazina najavili kao Kim Kardashian.

"Sada je Kim Kardashian West" - rekla je Kim dok je preuzimala nagradu za "Ženu godine".

Kim-Kardashian-West-and

Kim je na crveni tepih u Londonu stigla u čipkanoj providnoj suknji i korsetu iz kog su joj skoro ispale grudi. Ona je došla u pratnji muža Kanye Westa koji ju je sve vreme pipkao, mazio, nameštao haljinu, a kako i ne bi, kad pored sebe ima "ženu godine". Verovatno je bio i veoma ponosan kada je starleta odbrusila voditelju ceremonije jer je prilikom predstavljanja nije oslovio sa novim prezimenom West.

Kim-Kardashian

Kako se navodi u obrazloženju dodeli ove nagrade:

"Ona je jednostavno jedna od najpoznatijih žena na svetu. Osim što je osvojila globalnu televiziju, ove godine je osvojila društvene mreže. Ako nije dovoljno što je najpopularnija na Twitteru, njeno venčanje sa muzičkom ikonom Kanye West je postala jedna od glavnih tema razgovora i možda najviše fotografisanja u svetu. Ona je glamurozna i prelepa. Poznata je kao 'coca-cola', ona je Kim Kardashian."

Kim-Kardashian-West-and-Kanye-West

Pri preuzimanju nagrade Kim je izjavila:

"Velika je čast osvojiti nagradu za "Ženu godine" i želim da zahvalim GQ zbog toga, kao i mom suprugu koji čini da se osećam ženom godine svakog dana." - rekla je Kim.

Žena godine dobila tuđu nagradu

Međutim, zbog promene rasporeda dodele nagrada, mnogi su kući otišli sa nagradom koja nije pripala njima. Tako je Kim Kardashian dobila statuu na kojoj zapravo piše ime Pharrella Williamsa, za najboljeg solo izvođača godine.

Lewis-Hamilton-Nicole-Scherzinger-Kim-Kardashian-and-Kanye-West

Svi su ovaj gaf primetili tek nakon mnogo fotografisanja sa pogrešnim statuama. Organizatori su saopštili da je došlo do manje greške, a svi koji žele da promene i vrate statuu sa pogrešnim imenom neka se jave glavnom i odgovornom uredniku GQ mahazina, Dilanu Džonsu.

Kim-Kardashian-and-Kanye-West

Od sada, zapamtite njeno ime - Kim Kardasian WEST, da se starleta ne bi naljutila.

 

beogradnocu.com