Kolumne, vesti

Zašto žene varaju?

Pisali smo o muškarcima i zašto oni varaju žene, a sada ćemo malo o lepšem polu i zašto drage dame varaju svoje muškarce. Iako su muškarci prvi na listi što se tiće učestalosti prevare, posebno u braku, takođe i udate žene nisu daleko od njih. Interesantno je samo da su razlozi varanja kod žena mnogo složeniji, a evo najčešćih:

Uzvraća "udarac"

Većina žena prevari svog partnera baš iz razloga jer su oni to uradili prvi. One žele da i vi osetite kako je to kada si prevaren, a to je jednostavan znak da je duboko povređena. Možda ovo jeste dobar način, ali u čemu je poenta ako ste na kraju oboje povređeni?!

Prevara je izlaz

Kada je u lošoj vezi, žena često smatra da je prevara jedini izlaz. Zato je jako važno komunicirati u odnosu i otvoreno govoriti o svemu. Kada žena oseća da može sa partnerom pričati o svim svojim strahovima i brigama, mala je verovatnoća da će doći do prevare. Mada, ima žena koje jednostavno traže lakši način i prevarom okončavaju vezu.

Dosadan seks

Stalno ista poza, isto mesto, ista osoba...sve je isto, a vatre nigde nema. Ako slučajno, dragi muškarci, primetite nešto čudno u ovoj situaciji, odmah se bacite na neke novitete, eksperimentišite i igrajte se, kako vam devojka ne bi potražila bolje na drugom mestu. Iznenadite je nečim što do sada nije bio običaj u vašoj vezi. Predigra u javnosti može da bude dobro rešenje... Smislite nesto, umete vi to...

Emotivna neispunjenost

Šta ste očekivali, to su žene! Emotivne, krhke, željne ljubavi i pažnje. Kod njih nije bitan samo seks već i povezanost na ostalim poljima. One žele sve da podelite sa njima, a kada to uradite, budite bez brige da će se okrenuti za drugim.

Neredovan seks

Ako vi niste zainteresovani a njoj je do seksa, imaćete problem. Ona će to jednostavno potražiti na drugom mestu. Kratko i jasno!

Dobar način da izbegnete varanje svoje drage jeste da se povežete, ne samo fizički nego i emotivno. Pustite je u svoj svet i delite misli, želje i strahove. Videćete koliko će to osvežiti vašu vezu, a prevara će joj biti poslednja stvar na pameti.

 

beogradnocu.com