Razno

Proteklog vikenda, tačnije 29. i 30. jula u Splitu, održan je Ringišpil festival gde je 12 folk pevača dovelo atmosferu do usijanja. Spaladium arena je ovom prilikom pretvorena u vrhunski mega klub sa velikim dance floorom i čak 3 VIP prostora, a zavidna produkcija je posetiocima pružila osećaj kao da se nalaze na samoj pozornici, tik uz svoje omiljene izvođače!

ringispil-010

Lista izvođača koji su celu noć držali posetioce festivala na nogama je zaista impresivna, a ovom prilikom nabrojaćemo samo deo: Seka Aleksić, Ana Nikolić, Aca Lukas, Haris Džinović, Indira Radić i mnogi drugi.
ringispil-015

ringispil-016

ringispil-030

 

Festival će definitivno ostati upamćen po odličnoj atmosferi i kao jedan od najvećih događaja u regionu koji je nadmašio sva naša očekivanja! Verujemo da će Ringišpil festival sledeće godine pripremiti još bolji i veći spektakl te vam savetujemo da pomno pratite dešavanja i na vreme ugrabite karte za ovaj fantastičan događaj.

 

ringispil-023

 

Više informacija o festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr

 

ringispil-026

ringispil-029

ringispil-001

ringispil-002

ringispil-003

ringispil-004

 

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com