Beograd, vesti

Ukoliko još uvek niste glasali, imate mogućnost do petka popodne da svojim lajkom na našoj Facebook stranici učestvujete u izboru za zaštitno lice noćnog života Beograda.

Beogradnocu tim organizovao je izbor za zaštitno lice Belgrade Nightlife u okviru strategije za promociju beogradskog noćnog života kao srpskog izvoznog brenda.

Konkurs je trajao 3 nedelje, prijavilo se više stotina devojaka koje su smatrale da mogu da ponesu ovu laskavu titulu, a Facebook glasači su prvi od tri vrste žirija koji odlučuje o pobednici.

Naš tim je imao težak zadatak da izabere 10 najlepših, a sada od vas zavisi kojih pet će imati najviše glasova i ići na dalje glasanje.

Mediji će dati svoje glasove kao drugi žiri, a pobednicu će birati treći žiri u sastavu od tri celebrity-ja i to na našoj The Best of Belgrade 001 žurci, koja će se održati u petak, 20.marta u klubu Mr. Stefan Braun, od 22h.

Glasanje i izaberite pet najlepših devojaka, koje će se boriti za prestižnu titulu zaštitnog lica Belgrade Nightlife!

Na našoj FB stranici nalazi se deset najlepših koje je izabrao naš tim, a na vama je da učinite sledeći, veliki korak i kvalifikujete pet devojaka za dalji izbor. Pobednica dobija nagradno putovanje za dve osobe Big Blue turističke agencije i kompletan tretman lepote u centru Wizard.