Magazin, Najave, vesti

Prepoznatljivi po bogatstvu melodije i tri vokala različitog izraza,  Zemlja Gruva obogatiće 26. aprila muzički program Supernatural festivala i omogućiti posetiocima da đuskaju uz „jedinstveni gruv“. Zaljubljenici u prirodu biće u prilici da uživaju u raznolikosti muzičkih žanrova- pored Zemlje Gruva na Supernatural festivalu nastupiće bendovi Ničim izazvan i Artan Lili.

Ulazinica za deveti Supernatural festival ove godine je račun iz određenih beogradskih Maxi ili Tempo prodavnica na kome su zaokruženi kupljeni Supernatural proizvodi. Kupovina dva Supernatural čaja po ceni od ukupno 400 dinara ili Supernatural čaja i Supernatural meda po ceni od ukupno 550 dinara omogućava besplatan ulaz na festival za jednog posetioca. Spisak Maxi i Tempo prodavnica u kojima se prodaju Supernatural proizvodi dostupan je na sajtu www.supernatural.rs i facebook stranicima - Supernatural festival, Maxi i Tempo. Redovna cena ulaznice će na dan održavanja Supernatural festivala iznositi 600 dinara, dok je program do 14h kao i svake godine, besplatan.

Prijatelj festivala Supernatural, bend Zemlja Gruva sasvim prorodno zasviraće ponovo na bini Supernatural parka na Ada Huji. „Predstavićemo nove pesme sa predstojećeg drugog albuma, novog basistu benda i pesme koje volimo i volite, 100% organic. Čekamo 26. april, a posebno se radujemo najmlađim fanovima!“ istakli su članovi najbrojnijeg domaćeg benda.

Supernatural festival neguje koncept dnevnog festivala, slaveći međunarodni Dan planete zemlje. Posetioci će i ove godine imati priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine uživajući u dnevnom svetlu i prirodi. Supernatural festival tradicionalno počinje tačno u podne dečijim programom i  trajaće do 20 časova.

Mesto održavanja festivala, Supernatural park, Evropska asocijacija za informisanje o lokalnom razvoju  i zaštitu životne sredine za Evropsku Uniju (www.aeidl.eu)  izabrala je kao jedan od 25 najuspešnijih projekata u Evropi, zajedno sa inicijativama iz Francuske, Španije, Italije, Velike Britanije i ostalih zemalja Evrope.