Beograd, vesti

Neda Kuštrimović, devojka koja je u Facebook konkursu bila predstavljena pod rednim brojem 12, novo je zaštitno lice Beograda noću 001!

To je jednoglasno odlučio tročlani žiri u sastavu Bojana Stamenov (predsednica), Vladimir Vuksanović i Martina Vrbos uz pomoć brojnih beogradskih medija.

Pobednicu je proglasila predstavnica Srbije na narednoj Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov.

Neda je izabrana u sjajnoj atmosferi prve žurke The Best of Belgrade 001 koja je u petak uveče održana u prepunom klubu Stefan Braun.

Stefan Braun, pored sjajne domaće ekipe, napunilu su i brojni gosti iz Francuske, Švedske, Slovenije, Bosne i Hercegovine...

Nakon što je proglašena za pobednicu Neda je pozirala kamerama TV Prva.

Ova žurka prva je u nizu žurki i manifestacija koje organizuje portal Beogradnocu.com u sklopu velike strategije kojom promovišeo beogradski noćni život kao srpski izvozni brend i specifičnosti po kojima je prepoznatljiva naša metropola.

Pobednica je, pored toga što će naredna četiri meseca biti zaštitno lice noćnog života Beograda, osvojila tretman u centru lepote Wizard i nagradno putovanje za dve osobe na destinaciju po izboru u organizaciji turističke agencije Big Blue.

Podsećamo, u Facebook anketi čitaoci portala beogradnocu.com ranije u petak izabrali su Andrijanu Petrović, dok je drugo mesto po mišljenju čitalaca koji su lajkovima glasali na Facebooku osvojila Lola Radaković.

Čestitamo Nedi Kuštimirović na pobedi, kao i Andrijani i Loli na podršci čitalaca sajta beogradnocu.com.