Poznati

Folk pevačica Zorica Marković je posle "Farme" doživela novu vrstu popularnosti. Fotomontaže s njenim legendarnim psovkama ispromovisale su je kao nikog do sada.
Smatra da su jako simpatične i beskrajno duhovite i godi joj to što su je prepoznali klinci koji su u totalno drugačijem fazonu i to popularišu na Internetu.
- Iz kraja sam, selo Stubići kod Kosjerića, gde je potpuno normalno da tako pričaš. U selu od nekoliko kuća gde se svi znaju, povezani kao rodbina, prirodno je da nekom kažeš "Dobar dan, ajde na kafu pi*da ti materina" ili "Gde si bre, šta si to obuko *ebalo te krvavo sunce?" Odrasla sam u takvoj sredini gde niko nikom to ne zamera. Kad se negde pojaviš i nosiš to u sebi, svi se kao šokiraju, ne znam zašto? Pa izvini i Vuk Karadžić je pisao o tome, dete od dve godine danas psuje, pa o čemu se radi? Sad ti si javna ličnost pa treba da budeš nekome uzor, pa ko je kome danas uzor? Kažem nešto i odma, vidi je kakva je samo psuje,

iznenađena je Zorica koja je trenutno prezadovoljna svojim životom.

- Plivam svaki dan po dva sata, imam dečka, sređen život, sinovi su mi ok, jedan se oženio, drugi završio fakultet, živim sasvim normalno. Imam hrabrosti i mu*a, mlelo me je svašta u životu. Uvek sam za dobru priču pa nek je i najgora, samo da nije laž, malo malo pa se neko nakači na mene jer mu je potrebna reklama. Ne mogu da oproste moj uspeh, razbucala sam s "Perperom", kroz taj prostor za 14 meseci je prošlo jako mnogo ljudi, čast mi je što su bila velika imena tu iz raznih žanrova, možda kao nigde u gradu, zahvaljujući nekom mom minulom radu i uticaju, pokazala sam da ima prijateljstva na estradi, a ljudi to ne mogu da oproste.

intervju