Poznati, vesti

Ako ste mislili da zvezda serije "Seks i Grad" kupuje samo skupu markiranu odeću, varate se.

Keri Bredšo, odnosno Sarah Jessica Parker (49) voli sebe da počasti i jeftinijim odevnim komadima. Glumica se trenutno nalazi u Italiji, a nije odolela da sebe nagradi i nekim zanimljivim stvarčicama.

sara jessica parker2 - Copy

Tako se Parkerova prošetala buvljom pijacom, a po svemu sudeći najbolji odevni komadi se nalaze na rasprodajama. Naša Keri je odlučila da skupocenu garderobu zameni onom sa uličnog buvljaka Via Sanio u Rimu. I dok se pažljivo kretala između tezgi, razmatrajući komade koji su joj se dopali, u šoping je krenula savršeno stilizovana u elegantnu crnu haljinu sa crnim šeširom i neizostavnim visokim štiklama.

sara jessica parker 1

Glumica i majka troje dece je takođe i veliki fan "second hand" šopova, iz kojih uglavnom kupuje za svog dvanaestogodišnjeg sina James-a.

- To je istina, i moja majka je sačuvala svu staru odeću mog brata. Ne šalim se, ne sećam se da sam mu ikad kupila neku odeću. Možda zimski kaputić. To ne znači da mu je bilo šta uskraćeno i radosti detinjstva, samo ne želim da u suprotnom misli da živi u stvarnom svetu, pošto ne živi. - rekla je Sarah Jessica Parker za američke medije i istakla da ne želi da njena deca dobijaju skupe i markirane stvari kao i sve što požele, kako bi shvatili šta je pravi život.

 

webinfonews

beogradnocu.com