Kolumne, vesti

10 verzija žene iz perspektive muškarca.

Iako svaka žena voli da bude, i misli da je, posebna, iz perspektive muškarca ona nužno spada u jednu (ili više) od 10 kategorija.

1. Devojka za jedno veče - Devojka sa kojom će muškarac rado provesti veče ili noć, eventualno jutro, ali na tome se završava. "Za jedno veče" može biti i više večeri, ali se veza ograničava na krevet, i slične lokacije za one kreativnije.

2. Devojka u rezervi - Ili devojka za periode između veza. Ona je uvek tu, sa njom možete biti i dok ste sa drugim devojkama. Jednostavno - sigurna opcija.

3. Drugarova devojka - Devojka koja ne sme da se gleda kao žensko, jer to je "drugarova devojka", i svaka komunikacija sa njom uslovljena je ovim određenjem. Isto je i za "drugarova bivša".

4. Drugarova sestra - Večito zabranjeno voće. Znate je od kad je bila klinka, ali odjednom ona iz klinke postaje "drugarova sestra." Obično užasno slatka mala, ali realno, ni vi ne biste dali na svoju sestru.

5. Fina devojka - Devojka koja je slatka, kulturna, zanimljiva, ali je nekako previše fina devojka. S njom možete da pijete kafu, da se družite, ali sve dalje od toga vam je jednostavno neprirodno.

6. Sponzoruša - Važno je ono iznutra... novčanika.

7. Tuđa devojka - Devojka s kojom biste bili, ali ona je nekako uvek tuđa devojka. Bilo da je u dugoj vezi, ili ne, s njom nikako ne možete da pogodite tajming.

8. Drugarica - Previše se dugo znate, pa je prirodno friendzone-ovana, ili potpuno nije vaš tip, pa ste kao super ortaci.

9. Zamalo devojka - Nikako tri dejta u kontinuitetu. Kad ste zajedno bude vam super, ali nikako da nastavite da praktikujete viđanja. Ni vi ni ona ne znate zašto, ali je uvek zamalo.

10. Devojka za brak - Devojka oko koje se najviše trudite. Nju biste prvo odveli na porodični ručak, pa tek onda u krevet. Devojka zbog koje bi ste se odrekli i prve, druge i devete kategorije.

 

beogradnocu.com