Freestyler, Najave, vesti

1003 sa poznatima.

U četvrtak, 5. juna na popularnom prestoničkom splavu Freestyler održaće se humanitarna „1003 žurka“ u organizaciji pomenutog kluba na vodi. Događaj će svojim prisustvom uveličati brojne javne ličnosti. Cilj ovog događaja je podsticanje onih koji su u mogućnosti da pruže potrebnu pomoć ljudima koji su u nedavnim poplavama izgubili celokupnu imovinu.

freestyler (1)

Fotografisano na Splav Freestyler

"Sve je manje donacija, a celokupno društvo je samo desetak dana nakon katastrofalnog potopa, skoro pa zaboravilo na nesreću koje je pogodila na hiljade građana Srbije. Pokušaćemo to da promenimo uz podršku brojnih javnih ličnosti, ali i državnih institucija" kažu organizatori. Da sve bude još bolje, za vrhunski dobru atmosferu pobrinuće se di-džej dvojac Nikola i Yabba.
freestyler (4)

Fotografisano na Splav Freestyler

Ne propustite ova fenomenalno i neponovljivo humano i plemenito dešavanje! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovog dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa prestoničkim provodom.

beogradnocu.com