Kolumne, vesti

2 stvari koje vam devojka nikada neće zaboraviti.

U današnje vreme muškarci mnogo "vrdajau" i nije im strano da kad god im se ćefne potraže neko dodatno zadovoljstvo sa strane. Isto tako nije ni redak slučaj da devojke "oproste" prevaru i da se veza nastavlja tačno tamo gde je par i stao pre nego što se dogodila ta famozna prevara. Da li je baš tako?! Iako devojka kaže da je "oprostila" to malo, bezazleno švrljanje, ne znači da je i zaboravila. Ovo su dve stvari koje devojka nikada neće zaboraviti.

1. Prevara

Koliko god da je ovo učestala "pojava" i koliko god da je društvo švrljanje, švalerisanje, ili kako god to nazvali već prihvatilo kao nešto sasvim normalno i cool, budite sigurni da devojka, ako vas voli nikada, ali nikada neće zaboraviti ovu izdaju!

2. Poređenje sa bivšom

Dragi pripadnici jačeg pola, na ovo posebno obratite pažnju! Iako možda deluje smešno ili vama normalno i bezazleno, devojkama, poređenje sa vašom bivšom opasno ide na nerve. Kako je sa njom bilo ovako ili onako, to pod hitno treba da zaboravite ili bar da imate toliko "mozga u glavi" da pred devojkom do koje vam je stalo ovakva poređenja ne vršite. Totalno se nepotrebna i kontraproduktivna!

 

beogradnocu.com