Kolumne, vesti

2 stvari na koje devojke 100% padaju.

Mnogi će na ovo reći, "Pa, nema tu nekog posebnog trika, kola, pare i svaka je moja". Ko zna možda su i u pravu, ali za one kreativnije momke koji veruju da nije sve u materijalnim stvarima i koji znaju da ima devojaka koje će se zainteresovati za njih i bez bahatog razbacivanja parama i ključevima od ko zna čijih kola, evo dva lepa saveta.

1. Duhovitost

Devojke obožavaju duhovite momke. I sami razmislite koliko često ste imali prilike da vidite lepoticu kraj momka koji nije ništa posebno, ali je zato pun šarma i duhovit je. Ovo je karta na koju će devojke odreagovati i kada niste puni "kao brod". Ako se ona kraj vas lepo oseća i ako je uveseljavate, sigurno će se zainteresovati i za druge vaše osobine, a koje su mnogo bitnije od pozajmljenih kola i tatinog računa u banci.

2. Pažnja

Šta god pričale devojke vole pažnju. Ako ste pažljivi prema partnerki to ne umanjuje vašu muževnost, baš naprotiv, sa ovakvim lepim i kulturnim ponašanjem vi pokazujete da se daleko iznad "sirovina" koji se oslanjaju na bahatost, cinizam, prostakluk i misle da je to mačo i da ih to čini frajerima. Verujte to nema veze sa zdravim mozgom. Takvi muškarci nikome nisu privlačni, smešni su! A oni koji su pažljivi, zrače neodoljivim šarmom i uvek će kraj sebe imati ženu zakojom uzdiše pola grada.

 

beogradnocu.com