Kolumne, vesti

2 stvari s kojima nikada ne treba sa "smarate" svog partnera.

Ako vam je zaista stalo da zadržite dečka s kojim ste u vezi, treba da imate na umu sledeće. Koliko god mu je stalo do vas, vaš muškarac baš neće rado trepeti da mu zvocate ceo dan i da ga smarate pojedinim pitanjima u nedogled. Zarad mira u kući  nemojte raditi sledeće.

 

1.Gde si bio?

Iako ovo pitanje može delovati sasvim i jeste logično većini muškaraca užasno, ali užasno ide na ganglije. Pogotovo što ima devojaka kojima ovo pitanje postaje opsesija i kada uhvate da smaraju i sumnjiče to nema kraja. Drage naše, ako on hoće da vas vara uradiće to i sa ovim pitanjem i bez njega. Zato budite mudre i lukavije formulišite ovo pitanje i nikako nemojte da vam ono postane opsesija i da sa njim smarate više puta na dan. To bi dosadilo i najtolerantnijem stvoru na svetu. A s druge strane nema potrebe da se ponižavate i da ispadne kao da vi nemate pametnija posla tokom dana, nego da samo brinete gde je, s kim je i slično, verujte, bićete mnogo privlačnije, ako ovo pitanje izvrstite iz svakodnevne upotrebe, pustite neka on brine i neka on vas pita.

2. Kukanje

Ako ovo radite, pod hitno prestanite, ali pod hitno. "Jao ugojila sam se 2kg, jao ispucali su mi krajevi, jao imam celulit, jao ovo, jao ono. Verujem i kada čitate sad ovo da ni malo ne deluje privlačno, a kako je tek kad to slušate. Pa šta ako imate celulit, pa jaka stvar ako ste nabacile koje kilo, verujte da vi o tome ne pričate oni to ne bi ni primetili. Umesto na kuknjavu i sažaljevanje potrošite vreme na neke zanimljivije stvari, uključite maštu, ima toliko toga interesantnijeg i privlačnijeg od kuknjave što će ga navesti da ludi za vama, a ne da čim zakukate pobegne od vas. Razmislite o tome.

 

beogradnocu.com