Najave, vesti

2 Unlimited: Naš život sve više liči na život koji smo vodili devedesetih.

Poznati holandski dvojac Anita i Rej članovi grupe 2 Unlimited, sinonim su za dens muziku s kraja 20. veka. Pred dolazak u Beograd i nastup na Festivalu Najbolje od 90-ih 11. okotbra u Kombank Areni, pričaju kako su se vratili na scenu nakon 12 godina pauze.

Naš život sve više liči na život koji smo vodili devedesetih - nastupi vikendom i mnogo putovanja, a boravak u studiju preko nedelje. Pauza koju smo imali bila je više nego dovoljna da se ponovo zaželimo ludnice od koje smo hteli da pobegnemo krajem devedesetih, na vrhuncu naše karijere - kažu Anita i Rej koji opet nastupaju kao 2 Unlimited, na koje su najveći uticaj u karijeri imali Prodigy, elektronska i rep muzika.

Šta smatrate najbitnijim momentom u vašoj karijeri?

Bez obzira na popularnost i slavu koju smo stekli devedesetih ipak nam je najviše prijala titula “Najpopularnijeg dens sastava” koja nam je dodeljena 2009. u Amsterdamu. Ova titula na neki način predstavlja ultimativnu potvrdu svega što smo radili, a imala je najveću težinu jer je izdata sa vremenske distance od skoro 15 godina. Drugi razlog je to što je ova nagrada toliko uzburkala naše emocije da smo nakon toga doneli odluku da se ponovo okupimo i nastavimo sa radom. Ta nagrada i ponovni povratak dens muzike u Evropi značili su novi početak naše karijere.

Uz muziku devedesetih išla je i specifična moda. Da li biste danas nosili takve stvari?

Ah, moda tog vremena je bila tako posebna, sve što se nosilo tih godina nije se nosilo nikada ranije, ali ni posle te ere. Plastika, fluorescentne boje, koža i metal u najluđim koloritima, i široko i tesno, a kombinacije nisu imale pravila... Oboje bismo se složili da većinu tih stvari ne bismo nosili danas, ali nas za tu modu ipak vezuju divne uspomene, uvek se smejemo kad gledamo slike iz tog perioda.

Šta spremate za nastup u Areni?

Ovo će biti najveće okupljanje predstavnika dens scene u poslednjih nekoliko godina u Evropi, ne pristajemo na manje od spektakla!

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com