Blaywatch, Freestyler, Kolumne, vesti

3 načina kako da preotmete dečka koji vam se dopada.

Možda će mnogi pomisliti i prokomentarisati, "Jao, vidi sad ovo, dele i savete za prevaru"... Jedino šta se na to može dodati, je gospodo ovo je 21. vek i svako barata "oružjem" po svojoj volji i meri, pa makar i u svrhu preotimanja. I dok nas baš briga šta će i u šta će da "sviraju" lažni moralisti, ostalima toplo preporučujemo da se prepuste nastavku teksta.

1. Kao prvo drage naše "otimačice" valja da imate sledeće na umu. Morate se dobro, ali baš, baš dobro naoružati različitim informacija. Ako vam se nešto učini manje bitnim, to na kraju ispadne najbitnije, zato sve upijajte kao sunđer. "Ko ima informacije dobija ratove", stara je izreka koja je i te kako tačna. Zato saznajte sve. I šta voli i šta ne voli, i gde izlazi i gde ne voli da izlazi i šta radi u slobodno vreme i da li voli da peca ili voli da filozofira, da li vozi bilcikl ili BMW, dakle sve, I ko su mu mama i tata i šta rade i čime se bave ili ne bave, dakle da ponovimo saznati što je više moguće detalja o njemu, ali i o potencijalnoj suparnici.

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

2.Izigravajte njenu najbolju drugaricu, nastojte da joj se približite na sve moguće i nemoguće načine. Steknite njeno poverenje, provodite što više vremena sa njom, ulizujte joj se, pričajte joj kako je lepa, zgodna, kako nema konkurenciju i sve moguće "gluposti" koje vam u tom kontekstu mogu pasti na pamet. Budite njen anđeo čuvar, pustite da poveruje da ste dobri i naivni i da vam je jako stalo do vašeg "novog" drugarstva. A za to vreme vi paralelno sprovodite svoje pozadinske namere u delo. Blizu ste njega, on primećuje kako ste vi dobri, lepi, vredni, kako cenite prijateljstvo... a vi tu blizinu iskoristite da mu se uvečete pod kožu, tako što ćete u pravom trenutku i na pravom mestu primenjivati ove informacije koje ste prikupili.

freestyler (2)

Fotografisano na Splav Freestyler

3.Treća, ali ništa manje bitna stavka, je da uvek, ali uvek morate bolje da izgledate od nje i tu nema izgovora i pardona. Sve mora da bude tip-top 24h. Ništa ne sme da vas iznenadi i ništa ne prepuštajte slučaju, sve je vrlo namerno i vrlo proračunato. Ne ostaje ništa drugo da vam kažemo nego, srećno!

 

beogradnocu.com