Kolumne, Ljubav, vesti

3 najdestruktivnije greške prevarene žene. Pevarene žene po pravilu prave mnogobrojne greške jer ih muči osećaj da su izdane, ponižene i odbačene. Uz to pod ruku ide manjak samopouzdanja i strah od budućnosti.
Ali ove greške NE SMETE sebi da priuštite – ne opravdava vas to što ste žrtva preljube.
1. Spremne na sve da ga vratite: Razmislite! Da li je vaš voljeni osoba koju stvarno želite pored sebe? Preljuba je način ponašanja, ne puki incident. Neće prestati da vas vara samo zato što vam je to obećao, niti ako vi radikalno promenite svoje ponašanje. On je taj koji nije u stanju da sačuva vašu vezu ili brak, pa procenite hladne glave da li vas uopšte zaslužuje.

2. Konstantna špijunaža: Sumnjate da vas je prevario i pretvarate se u Šerloka Holmsa. Ispitujete njegove roditelje, prijatelje, pratite svaki njegov korak, proveravate listinge poziva, ponekad čak angažujete i profesionalne službe za praćenje. Trošite mnogo vremena, truda, novca i u potpunom ste stresu, a sve to da potvrdite ono što već znate – VARA VAS. Ovo vas realno ponižava, budi sažaljenje dobronamernih i likovanje onih drugih ljudi. Jedini način da raščistite ovu situaciju, da presložite svoje misli i osećanja, da napravite najbolji plan za sebe je iskren razgovor sa partnerom.

3. Prebacivanje krivice na ljubavnicu: Svaka prevarena žena o ljubavnici svog muža misli da je bezdušna kučka, jedina kriva za sve. Poredite se s njom, besnite, hranite se svakom informacijom o njoj „što gorom, to bolje“. Vratite se u realnost. Treća osoba nikad nije kriva! Nije vam ona pred svedocima obećala i to potpisala da će sa vama deliti život, verno i iskreno, u dobru i zlu. Da nije ona bila bi neka druga. Jedini KRIVAC JE VAŠ PARTNER.

 

beogradnocu.com