Kolumne, vesti

3 stvari koje muškarci ne podnose kod devojaka.

Svakoj se dogodilo da ne uspe da zavedete nekog ko joj se dopada, a i ako joj to ipak pođe za rukom, ne uspeva da ga zadrži na duže. Istina je da muškarci vole da vide doterane i zgodne devojke, ali evo stvari koje muškarci ne podnose i koje pojedine devojke nikako da shvate.

1. Zvocanje

Ruku na srce ko to uopšte voli?! Da vam neko čantra 24h, stavi ovo ovde, prebaci ono onde, bla, bla, pa to bi dosadilo i najtolerantnijem muškarcu. Zato drage, ako imate običaj da zvocate po ceo dan, pod hitno to promenite ili će on zameniti vas, vrlo prosto.

2.Posesivnost

Iako izvesna doza ljubomore može da začini vezu, nikako ne smete da dozvolite da to pređe u posesivnost i da izgubite svoje ja, svoje snove, želje, hobije i da vam jedina preokupacija postane vaš partner. Ako ste od ovih devojaka, menjajte to pod hitno ili zna se...

3. Aljkavost

Verovali vi ili ne, sudeći po statističkim podacima, veoma je više aljkavih žena nego što se u to veruje. Čak na kraju najaljkavije ispadnu one koje izigravaju velike čistunice. Međutim kada počne da se zabavlja sa vama ili kada krenete da živite zajedno, on će vrlo brzo "provaliti" s kim ima posla. Zato dame, povedite računa... Nije poenta izigravati velike čistunice i o tome pričati na sva zvona, nego to pokazati na delu.

 

beogradnocu.com