Kolumne, vesti

3 tipa devojaka koje srećemo u klubovima.

Bilo da je u pitanju kafana, klub, splav ili bilo koje drugo mesto za provod, bez izuzetka ćete sresti sledeće vrste devojaka:

1. Tigrica - Tigrica može biti i leopardica, i zebrica i slično. Prepoznaćete je po upečatljivom i nezaobilaznom animal printu. Tigrica obično ima istetovirane obrve, užasno visoke potpetice, veštačke trepavice, veštačke... pa sve što može biti veštačko od glave do pete. Ubeđena je da je najbolja riba.

2. Bitna - One su ubeđene da su svi izašli baš tu samo da bi njih videli. Uglavnom im veče prolazi u registrovanju ko ih gleda, ko je šta obukao, koga znaju, ko je sa kim došao, a ko sa kim otišao. Mišljenja su da su izuzetno bitne, i da se dešavanje na kojima njih nema zapravo uopšte nije ni desilo.

3. Igrom slučaj(n)a - Ovo je devojka koju klabing ne zanima, koja ne razume poentu provoda i njoj je sve totalno strano. Ona je tu uvek igrom slučaja, npr. ortak slavi rođendan, ili drugarica pravi devojačko veče... Prepoznaćete je po tome što se non-stop dopisuje sa nekim (govoreći mu koliko se smara).

 

beogradnocu.com