Kolumne, Razno, vesti

3 trika velikih zavodnica koji 100% pale.

Neretko se događa da primetite par u gradu i da prva stvar koju prokomentarišete bude, kako je on milion puta zgodniji i lepši od nje, a ona totalni "gabor" i onda primetite kako je on lud za njom, kako joj poklanja svu pažnju i ne primećuje druge devojke. Prvo će vam biti čudno, pa ćete se pitati, kako vama to skoro nikad, ili ama .baš nikad nije pošlo za rukom... Podelićemo sa vama nekoliko trikova velikih zavodnica, za kojima je svojevremeno ludovao ceo svet i koje su svoje mučkarce i "njih još par hiljada" vrtele oko malog prsta.

Ža Ža Gabor je svojevremeno napisala jednu krajnje "korisnu" knjigu upravo na ovu temu. Ona, kao mnoge Holivudkse lepotice radile su sa muškim mozgovima, šta su htele, pitate se u čemu je tajna... Podelićemo sa vama par trikova koje, ako budete "pametno" primenjivale drage naše moći ćete da se upišete na "spisak" ovih fatalnih, vanvremenskih zavodnica.

1. Uvek, ali uvek,budite doterane. Pri tom ne mislimo da se nafrakate sa 10 kila šminke, ma kakvi, ali par jednostavnih trikova, puder, rumenilo, oivičene okice i perfektna maskara odradiče savršen posao. Naravno, frizura se podrazumeva, još ako u sve ovo uspete da uklopite onaj sneni pogled, vi ste na konju!

2.Pažljivo slušate i pratite šta vaš muškarac ili onaj kojeg hoćete da osvojite voli. Predpostavimo da on voli da igra stoni tenis. Vi, potajno učite da igrate isti, a pozovite njega da vam bude instruktor  s druge strane. Kada savladate tehniku igranja stonog tenisa, uvek i svima stavljajte do znanja da vas je to toj perfektnoj tehnici naučio vaš dragi i igrajte sa njim stoni tenis kada on to poželi, naravno budute ljuti protivnik, ali ne zaboravite uvek, ali uvek pustite da vas pobedi, mučkarci iznad svega vole taj pobednički osećaj.

3.Dekolte!!! Lep, negovan dekolte, uvek, ali uvek daje odlične rezultate prilikom zavođenja. Nije bitna veličina grudi, bitno je da budu negovane i lepo istaknute. Naravno, ne treba da preterujete, te da vaš dekolte bude neukusan, već da na sofisticiran način svoje atribute istaknete u prvi plan. verujtem ovo 100% pali... bitno je da on oseti da ste vi poželjna žena i da, ako se ne bude dovoljno trudio oko vas, neko drugi će vas ukrasti!

 

beogradnocu.com