Kolumne, Razno, vesti

4 znaka da treba da otkačite lika u baru... Bez obzira koliko je sladak.

Pričate sa slatkim dečkom u baru i sve ide kako treba. Postoji velika šansa da ćete mu dati svoj broj i to pravi. Međutim , postoji par stvari na koje trebate da obratite pažnju, ako želite da izbegnete metak na vreme. Evo i kako:

1. On je pijaniji od vas. Ako ne ume da kontroliše koliko pije sad, neće ni ubuduće. Ne želite da ga kupite sa poda kada budete kretali, to će vam pokvariti zabavu.

2. Ima preku narav. Ukoliko stvarno niste u situaciji da vam je potrebna pomoć, ovo je veliki minus. Dečko treba da bude siguran u sebe i da bude svestan da postoji šansa da vam i neko drugi priđe u baru.

3. Govori vašim prijateljima da mu se sviđate, ali ne i vama. Da li očekuje da vi napravite prvi korak? Ili to možda znači da vi isto to treba da kažete njegovim prijateljima? Postoji razlika između toga da je neko suptilan ili da se neko ponaša kao srednjoj školi.

4. Mnogo je agresivan. Recimo, navaljuje da mu date broj telefona.. Ili insistrira da vam kupi piće, iako ste već rekli ne. To ume da zamara. Ne znači ne. I tu je kraj. Otkačite ga.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je tekst ilustrovan.

beogradnocu.com