Kolumne, vesti

5 iznenađujućih činjenica o varanju.

1. Muškarci najčešće varaju sa ženom koju poznaju - Iako su žene ubeđene da ih muškarci varaju sa prvom na koju nalete, to nije istina. U većini slučajeva do prevare dolazi iz prijateljskog odnosa. Istraživanja pokazuju da više od 60% afera počinje na poslu.

2. Žene varaju isto koliko i muškarci - Iako se veruje da su muškarci skloniji preljubma, to nije činjenica. Muškarci i žene varaju u jednakom broju, pokazala je jedna američka studija. Međutim, razlozi za prevare su drugačiji!

3. Žene varaju zbog emocionalne bliskosti - Ženske prevare su opasnije nego muške, jer žene traže povezanost i emocionalno zadovoljstvo. Kod žene se lakše probude osećanja, zbog kojih se ona često isključuje iz svoje veze.

4. Afere mogu da poprave vezu - Kada prevarite partnera mnoge stvari vam postanu jasnije. Iskristališe se ono što zaista želite i osećate.

5. Žena često zna da je muž vara - Momci, nemojte se zavaravati! Žena u većini slučajeva zna kada je varate, samo bira da se time ne opterećuje, ili da to prihvati.

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je ilustrovan.

beogradnocu.com