Kolumne, vesti

5 kobnih grešaka u krevetu.

1. Glumite orgazam – Učinite sebi uslugu i ne glumite orgazme. Kada lažirate orgazam, automatski svom partneru dajete pogrešnu informaciju o tome šta vas uzbuđuje. Budite iskreni prema sebi i partneru, ukoliko ikada želite da doživite vrhunac.

2. Učestvujete u fantaziji koja vam uopšte ne prija – Ukoliko vaš partner ima neku fantaziju, logično je da ćete želeti da mu je ostvarite, ali ukoliko se osećate loše ili vam uopšte ne prija, nema potrebe za žrtvovanjem. Možete samo izazvati veće posledice.

3. Svađa u spavaćoj sobi – Spavaća soba bi trebalo da bude mesto za ljubav i sreću, a ne bojno polje. Potrudite se da nikada ne odete na spavanje ljuti na svog partnera.

4. Ignorišete rutinu – Nakon nekog vremena provedenog sa partnerom, u krevet se polako useli rutina. Pokušajte da se ne pretvorite u one koji žive sa ubeđenjem da “nikada više neće imati dobar seks”. Uradite nešto povodom svog seksualnog života!

5. Ne provodite vreme zajedno van spavaće sobe – Jedan od najvećih krivaca za neuspeh veze jeste nedostatak međusobne komunikacije. Ne zaboravite da se volite i van kreveta!

 

beogradnocu.com