Kolumne, vesti

5 lepih stvari koje momci rade, a devojke zapravo ne podnose.

Sigurno ste bar jednom od svojih prijateljica čuli "Ne mogu da budem sa njim, previše je fin." Ukoliko vas je to zbunilo, evo objašnjenja. Neke stvari jednostavno daju kontraefekat! Ovo je 5 lepih stvari koje momci rade iz najbolje namere, ali ih devojke jednostavno ne podnose:

5. Poklanjanje nakita - Zaista lep gest, ali jedino što možete učiniti je da razočarate devojku i da joj se učini kao da uopšte ne obraćate pažnju na njen stil. Kada je nakit u pitanju, jednostavno ne možete pogoditi onaj pravi!

4. Rešavanje njenih problema - Devojku možete da saslušate, pokušate da joj date savet, ali veoma pažljivo, i to je to. Ne pokušavajte da rešite njene probleme, jer ćete ih na taj način samo napraviti sebi.

3. Obasipanje poklonima i komplimentima - Nemojte zatrpavati svoju dragu poklonima i komplimentima. Ako se na njih navikne uskraćujete joj onaj osećaj oduševljenja i zadovoljstva. Ne namećite ideju da je poklonima možete kupiti. Budite umereni.

2. Upadanje u tuš kabinu kada niste pozvani - To jednostavno nemojte. Devojkama je potrebno tih 15ak minuta za njih same i njihove misli. Tu ste višak.

1. Check in-ovanje - "Dušo, samo da ti javim da sam..." tu i tu, sa tim i tim, i radim to i to, i tako 20 puta dnevno, uz obavezno "A ti?". Čak iako želite transparentnost u vezi nemojte da ona pomisli da je non stop proveravate. To ume da bude jako frustrirajuće.

 

beogradnocu.com