Kolumne, Razno, vesti

5 poruka koje ne treba da šaljete!

Pogotovo ukoliko ste pijani. Ali ste definitivno nekad poslali.

1. Nedostaješ mi. (bivšem dečku) Ukoliko vaš život nije romatična komedija (a nije), ne postoji način da se ovo završi na lep način. Raskinuli ste s razlogom. Zašto veze svima izgledaju mnogo bolje kroz čašu? Najbolje bi bilo da se nadate da vam ne odgovori, ili da se nikad više ne sretnete i da jednostavno zaboravite na celu stvar! Čekaj, još uvek niste dobili odgovor?!

2. Volim te. (osobi sa kojom izlazite) U redu je, već ste neko vreme zajedno, čak je i slatko na neki način. Nije kao da ste tek od skoro zajedno, pa niste imali priliku ni uživo to da kažete jedno drugom. Šta ako odgovori? A šta ako ne odgovori?

3. ''Jelena je najgora od svih.'' ( i to baš Jeleni) Hteli ste da pošaljete Ivani, ali pošto ste mislili o Jeleni, greškom ste poslali baš njoj. Kada ćete naučiti da ne ogovarate ljude u porukama dok ste u pijanom stanju. U takvim situacijama niste u stanju da kalkulišete sa više imena u glavi.

4. Imam nešto da ti kažem. Da li ste na ispovesti? Dopisujete se sa sveštenikom? Priznanja, izgledaju kao super stvar kad ste pijani. Ali, samo kad ste pijani? Zašto? Zašto? Zašto?

5. Selfie. (bilo koje vrste) Niko ne izgleda lepo oznojen i sa poluotvorenim očima. Na sreću, pa ste obučeni. I to nikad nije jedna slika, nego više njih. Povedite računa u koje svrhe koristite telefon.

 

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu, a to tad - nasmejte se: ptičica!

 

beogradnocu.com