Kolumne, vesti

5 razloga da odvedete mlađeg momka u krevet.

Neke devojke obožavaju starije muškarce zbog njihovog iskustva, izgleda i šarma, a neke pak vole one malo mlađe. U tome nema ničeg lošeg, štaviše, može biti izuzetno uzbudljivo i interesantno. Naravno, ukoliko ste spremni da snosite odgovornost ukoliko slomite srce nekome ko je dosta nezreliji od vas. Ako ste razmišljale da mlađeg momka odvedete u krevet, evo malo podsticaja:

5. Neiskvareni su

Žive u sadašnjem trenutku, reaguju spontano i ne brinu se mnogo. Ne razmišljaju o tome šta ćete pomisliti ukoliko vam udele kompliment, i zapravo ih zanima da li ste pored njih zadovoljne. Ako niste, učiniće sve da vas usreće. Ponosiće se vama i neće vas gušiti negativnim stvarima.

 4. Oni mogu kad god poželite

Kada hoćete, koliko hoćete, kako hoćete. Mlađi momci su u stanju da učine sve. Nima je izazov da budu sa vama i žele da vam se dokažu. Na vama je samo da uživate.

3. Mladost

Pored mlađeg momka osetićete se kao da ponovo proživljavate svoju mladost. On će vas osvežiti, zabaviti i podmladiti. Učiniće da se ponovo smejete banalnim šalama i da uživate u svakom danu. Setićete se kako je to kada ne brinete.

2. Učiće od vas 

On će pored vas učiti kako da se ponaša prema ženi, kako u krevetu, tako i van njega. Često će tražiti vaše odobrenje i učiniti da se osećate kao malo vode na dlanu. Neće vas razočarati.

1. Neće vas zaboraviti

I vi i on ste svesni da to verovatno neće trajati zauvek, ali ipak, on vas neće zaboraviti zbog sveg iskustva koje je sa vama stekao. Uvek će se osmehnuti kad vas bude video, a vama će biti drago zbog divnih zajedničkih momenata.

 

beogradnocu.com