Kolumne, vesti

5 razloga zašto treba izaći i bez partnera.

Divno vam je u vezi, volite se, sjajno se zabavljate i jednostavno nemate želju da se viđate sa drugim ljudima? Zvuči poznato? Sve je to jako lepo, dok u jednom trenutku ne shvatite da vaši prijatelji polako prestaju da vas zovu na druženja... Međutim, to nije jedini razlog zbog koga ne treba zapostaviti svoje prijatelje i izlaske sa njima. Naime, izlasci bez partnera imaju mnogo prednosti, i to, verovali ili ne, i po vašu vezu:

5. Bezazleni flert (kome se ne možete prepustiti u prisustvu vašeg partnera) će vam podići samopouzdanje, a činjenica je da je samopouzdanje seksi, pa će dodatno privući i vašeg partnera.

4. Konstruktivna ljubomora - Iako volite svog partnera ponekad ga valja malo napraviti ljubomornim, samo iz razloga da ga podsetite da, iako ste njegovi, mora da nastavi da se trudi oko vas. Jer ako on neće, ima dosta onih koji bi...

3. Izlazak sa prijateljima iskristalisaće vam vaše stanje veze. Već u prvim momentima provoda bez partnera biće vam jasno da li želite da ostanete sa njim.

2. Moći ćete da ogovarate svog partnera. I ne, ovo se ne odnosi samo na devojke. Muškarci su, zapravo, kada je prepričavanje situacija sa partnerkom u pitanju, dosta slikovitiji. Kada sa prijateljima govorite o problemima u vezi, garantovano ćete dobiti makar jedan dobar savet. A ako savet izostane, makar će vam posle priče biti lakše.

1. Izlazak bez partnera podsetiće vas ko ste vi zapravo. U vezama partneri često izgube svoj identitet pokušavajući da ispune želje svoje drage osobe, što je potpuno pogrešno, jer je isti taj partner zavoleo baš ono što vi jeste. Samim tim, to ne bi trebalo da zaboravite.

A ukoliko vam ništa od ovoga ne zvuči kao dovoljno dobar razlog, zapitajte se da li vam je uopšte i potreban? Izlazak sa prijateljima je uvek dobra ideja! A kako biste pronašli idealno mesto za vaš provod, tu je beogradnocu.comRezervacije za sva vodeća prestonička mesta možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online

 

beogradnocu.com