Kolumne

Devojke su pričljivije od muškaraca. To je svima jasno. Često se dešava da, kada upoznaju nekog, i još im se taj neko svidi, one otvore dušu u prvih pola sata razgovora. O.K. Lepo je biti komunikativan, ali ovo su stvari koje ne smete izgovoriti nekom koga ste tek upoznali. Devojke, zapamtite!

15995316_966324353504859_7278289012456683677_o

  1. Moja drugarica i ja smo konstatovale da si baš sladak (dobar frajer). Greška, odmah će vas shvatiti neozbiljno, a možda će poželeti da upozna i vašu drugaricu. 
  2. Nedavno sam raskinula dugogodišnju vezu! Muškarci izbegavaju devojke koje su taze slobodne, jer misle da još uvek nisu emotivno stabilne.drugarstvo
  3. Družim se samo sa muškarcima. Ova rečenica, ma koliko vama delovala kul, muškarcima može značiti dve stvari. Ili da nešto nije u redu sa vama pa vas niko od tih muškaraca neće. Ili, da će stalno morati da se bori sa nepostojećom konkurencijom.
  4. Moj bivši dečko sedi za stolom do nas. Koliko god da je vaš bivši dobar frajer. Pominjanje bivšeg muškarci ne vole!beogradska-noc-i5. Možeš li mene i drugaricu da odbaciš do kuće? Uh, ovo pitanje za početak ne odaje lepu sliku o vama. A ono što je takođe važno i što nikako ne smete zaboraviti, jeste da dobrog dasu znate svega sat vremena. Ne verujte svakom.
beogradnocu.com