Kolumne, Razno, vesti

5 stvari koje muškarci prvo primete na ženi.

Sigurni smo da se većina vas uvek pitala šta je to što muškarci prvo primete na ženi. Kao prvo, trebalo bi da znate da muškarce nije tako teško razumeti. Prilično su jasni u svojim poduhvatima i  možete vrlo lako da uočite šta prvo primećuju kada upoznaju ženu prvi put. Iako sve muškarce privlače supermodeli, oni imaju individualan ukus za žene. Pročitajte ovaj tekst i saznajte šta muškarci prvo primete na ženi.

1. Oči. Jedna od najčešćih stvari koje mušarci primete na ženi su njene oči. Kažu da su oči ogledalo duše, pa verovatno zbog toga prvo njih i primete. Oči zaista dosta govore o osobi. Možemo da otkrijemo da li nas neko laže ili govori istinu samo na osnovu očiju.

2. Osmeh. Drugi na listi je osmeh. Kad razmislite ko ne želi da pogleda osobu sa lepim osmehom? Kada upoznajemo nekoga, lep i iskren osmeh pokazuje interesovanje. Zato pokušajte da se smejete češće, jer nikad ne znate koga ćete zavesti sa svojim osmehom.

3. Kosa. Sledeća stvar na koju muškarci dosta obraćaju pažnju je lepa i zdrava kosa. Možda toliki sati provedeni kod frizera ipak nisu uzaludni. Većina muškaraca je mišljenja da sjajna, moderna i zdrava kosa, odraz mladosti i zdravlja. I zaista oni vole dugu, prirodnu i meku kosu koja lepo miriše.

4. Noge. Sigurni smo da ovo nije iznenađenje ni za koga. Muškarci zaista vole duge noge i primećuju ih na ženama. Ali definitivno na duže staze, duge noge nisu presudan faktor.

5. Grudi. Sigurno dosta vas misli da su grudi prva stvar koju muškarci primete na ženi. Ali pogrešili ste, muškarci nisu toliko površni, kao što mislite. Grudi se smatraju kao znak plodnosti i seksipila, pa muškarci jednostavno ne mogu da im odole.

 

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu, a do tad - keep smiling!

 

beogradnocu.com