Kolumne, vesti

5 stvari koje ne bi trebalo da govorite o svom bivšem.

Logično je da ste nakon raskida, pogotovo ako vas je on ostavio, puni negativnih misli i želite da ih se otarasite. Međutim, postoje stvari koje zaista ne bi trebalo da govorite o svom bivšem:

1. "Seks je bio očajan" - Ovo je zaista nizak udarac. Posebno jer u većini slučajeva to nije istina, jer, ako je već seks bio očajan zašto ste uopšte bili sa njim...

2. "Zamisli šta mi je priznao..." - Otkrivanje njegovih tajni je jako bezobrazno. U emotivnim momentima sigurno vam je otkrio nešto što ga jako boli, ili mu jako znači. Ružno je da uništite to poverenje koje je gajio prema vama.

3. "On nije sposoban ni da..." - Ne govorite toliko negativno o njegovim manama. Sigurno ste ih nekad obožavale, ili su vam bar bile simpatične.

4. "Bolju od mene neće naći" - To kakva će biti njegova naredna devojka vas se ne tiče. Možda će njemu i gora biti bolja. Stvar subjektivnosti. Ne dozvolite sebi da se upoređujete sa bilo kim.

5. "Nikad nisam ni bila srećna sa njim" - Ne govorite laži samo zbog toga što ste besni na bivšeg partnera. Ipak, vaše izjave o njemu mnogo više govore o vama.

Dakle, o bivšima sve najbolje!

 

beogradnocu.com