Kolumne, Razno, vesti

5 stvari koje nikad ne treba da kažete svojoj devojci.

Postoji par stvari u životu koje možemo reći sa sigurnošću: Sunce izlazi na istoku, svi ćemo da umremo i svaki muškarac će se u jednom trenutku svog života naći u svađi sa devojkom, a da toga neće biti ni svestan.

Svako je bio u toj situaciji. U jednom trenutku vodite razgovor, neka manja rasprava je u pitanju i sve je pod kontrolom. Ali odjednom kažete nešto, neki bezazleni komentar (makar vi to mislite) i ona poludi. Čim ste to izgovorili, sve se promenilo i nema povratka nazad.

Postoji par stvari koje muškarci nikad ne bi trebalo da govore svojim devojkama. Mnogi muškarci su patili zbog toga, treba biti mudar i učiti iz grešaka, i tuđih ako treba.

1. ''Da li ćes stvarno da pojedeš to?'' Tvoja devojka je po definiciji laka kao pero i okretna kao balerina. Sam nagoveštaj da ona to nije, vodi u ponor. Izbegavajte temu hrane uopšte.

2. ''Moja bivša je...'' Svaki put kada koristite reč ''bivša'' biće upotrebljeno protiv vas. Normalno je da sadašnju devojku poredite sa bivšim, ali zadržite to za sebe.

3. ''Ti uvek radiš to.'' Siguran način da razgovor eskalira u svađu je ukoliko koristite reči ''nikad'' i ''uvek''. Prvo ćete je uznemiriti, a onda i dati priliku da dokaže da niste u pravu.

4. ''Opusti se.'' Fora sa ovom reči je što smanjuje šanse za to da se ona opusti. Isto važi i sa ''smiri se'' i ''iskuliraj''.

5. ''Da li ti je ono vreme u mesecu.'' Čak iako jeste, nemojte to da joj spominjete. Kada ona dobije, vaše je da se pretvarate da to nema nikakvog uticaja na vašu vezu.

 

beogradnocu.com