Kolumne, Razno, vesti

5 stvari koje žene prvo primete na muškarcima.

Prvi utisci mogu biti trenutni, ali za neke od nas i odlučujući. Ali šta žene prvo primećuju na muškarcima? Mi vam predstavljamo 5 karakteristika koje žene primećuju na muškarcima i zašto.

1. Fizički izgled. Da, ovo ste već znali, veličina je bitna. Visina i težina su prve na listi kod žena kada upoznaju nekog muškarca. Previše ili premalo, odmah klasifikuje muškarca kao neprivlačnog kod žena. Prihvatljiva veličina je u skladu sa strukturom žene.

2. Izgled i privlačnost. Da, lepota je površna, ali će to navesti žene da otkriju šta se krije ispod. Privlačnost uključuje delom ono sa čim ste rođeni, ali nije presudan faktor. Ono što je zaista važno je šta radite sa vašom kosom, kako se oblačite i osnovna higijena. Ako ne možete da se potrudite, ni žene se neće potruditi da vas upoznaju bolje.

3. Osmeh. Kada žene budu ošmekale celokupni izgled, obratiće pažnju i na osmeh. Osmeh u prvih nekoliko minuta susreta šalje pozitivne vibracije. Ali postoji jedan uslov - mora da pokaže lepe zube. Nikad nije kasno da zakažete kod zubara.

4. Humor. Još jedan način da pokažete biserne zube. Žene vole muškarce koji se smeju, a još više muškarce koji ih zasmejavaju. To vam je odmah veliki bonus.

5. Samopouzdanje.  Žene smatraju da su samouvereni muškarci veoma privlačni. Žene primećuju koliko ste otvoreni i direktni, kao i kakve vibracije šaljete. Ali imajte na umu, šepurenje i arogancija nisu isto što i samopouzdanje.

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu, a do tad - vežbajte!

 

beogradnocu.com