Kolumne, Razno, vesti

Stvari o kojima žene razmišljaju tokom seksa, nisu uvek stvari koje govore tokom seksa. Evo nekih primera šta se ponekad dešava u ženskoj glavi kada ima loš seks.

1. ''Okej je. Nije loš.'' Bez obzira koliko uzdišete i uživate, postoji šansa da u sebi izgovarate: ''Pa ovo i nije najbolji seks koji sam imala.''

2. ''Zamišljate nekog drugog.'' Bred Pit, Dejvid Bekam, onaj maneken iz najnovije reklame... Dešava se da razmišljate o njima tokom seksa sa nekim drugim. Ne brinite. Možda ni on ne misli o vama!

3. ''Spisak stvari koje treba uraditi.'' Ukoliko tokom seksa razmišljate o stvarima koje treba uraditi i pravite spisak, za vas je to deo multitaskinga.

4. ''Da li je završio?'' Najčešća misao koja se vrti u ženskoj glavi tokom seksa. Što se tiče dužine trajanja seksa, tu nema pravila, sve zavisi od osobe do osobe.

5. ''Da li da se isfoliram?''. Kada ovo pomislite, pitate li se ako isfolirate: da li lažete? Ako isfolirate, on će pomisliti kako je sve uradio kako treba i to će raditi i sledeći put. Začarani krug.

 

beogradnocu.com