Ljubav, Seks, vesti, Zanimljivosti, Žene

5 tipova muškaraca koje devojke ne podnose.

Na pitanje kakve muškarce žene vole ne možete dobiti jednostavan odgovor. Međutim, ono što će vam svaka navesti kao obavezne kvalitete jeste da je sposoban da je razume, zaštiti i podrži. Osim muškaraca koje poseduju pomenuto, postoji nekoliko tipova muškaraca koji žene odbijaju po cenu svega. Upoznajte ih:

1. Ženomrzac - Zbog čudnog odnosa sa majkom koji datira iz detinjstva ili pak bolnog raskida iz šestog razreda osnovne, ovo je tip koji mrzi žene i potencira to u svakoj situaciji. Omiljena rečenica: Sve ste iste.

2. Propovednik - On ne pije, ne puši, ne psuje i spava propisanih osam sati. I ne propušta priliku da vam nametne svoj stil života. Omiljena rečenica: To ne treba tako!

3. Tip koji je uvek u pravu - Razgovor sa ovim muškarcem se već nakon par minuta pretvara se u debatu sa jedinim mogućim ishodom – njegovom pobedom. Omiljena rečenica: Ali moraš da shvatiš da...

4. Arogantan - Glavna odlika ovog muškarca je maksimalna fokusiranost na samog sebe. Žudi za komplimentima, i ne libi se da ga i sam sebi udeli. Omiljena rečenica: A kako ti se čini moja nova...

5. Emotivac - Ako ste mislili da muškarci ne plaču, onda niste upoznali ovaj tip muškarca. On obožava da plače i razgovara o osećanjima. Omiljena rečenica: Ja to nisam zaslužio!

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je ilustrovan.

beogradnocu.com