Kolumne, vesti

5 tipova muškaraca koje treba izbegavati ukoliko želite ozbiljnu vezu.

Iako je ljubav "slepa", ako ste spremne za ozbiljnu vezu, pokušajte da izbegnete ovakve muškarce:

1. Slatkorečivi tip - Iako je prijatno biti u njegovom društvu i uživati u komplimentima, nije prijatno kada shvatite da mu je to rutina. Jednom će vas dovesti do toga da se zapitate da li on to stvarno misli, ili vas utrenirano "obrađuje" jer mu nešto treba.

2. I dalje pati za bivšom - Ili pak potencira kako bivša i dalje pati za njim, a on ne bi da je povredi i slično. On zapravo uživa u svojoj patnji i ne želi da mu pomognete, niti želi išta ozbiljno od vas, osim sažaljenja.

3. Poslovni gospodin - Njemu je uvek posao na prvom mestu, a kada nije na poslu, on priča o poslu. Vas gleda jedino kao nešto što mu "ide" uz poslovni imidž, i od njega ne možete očekivati da vam se posveti.

4. Mamin sin - On ima veoma prisan odnos sa svojom majkom, i od vas očekuje da se ugledate na nju. Ovakav muškarac nije samostalan i nije u stanju da sam donosi odluke. Ukoliko budete u vezi sa njim, automatski ćete biti u vezi i sa njegovom majkom.

5. Petar Pan - Iako ima tridesetak ili četrdeset godina ponaša se kao "dečkić", i jako je zanimljivo da provodite vreme s njim. Međutim, sve što od njega možete dobiti je zabava. Od ovakvog muškarca ne možete očekivati podršku i oslonac kada vam je to najpotrebnije.

 

beogradnocu.com