Kolumne, Razno, vesti

5 tipova muškaraca koji varaju.

Od vikend preljubnika do onih veoma iskusnih. Mi vam predstavljamo 5 tipova muškaraca koji vole da varaju, da ne biste gubile vreme. Bacite pogled.

1. Korporativni preljubnik. Ovaj tip koristi posao kao temelj za preljubu. Pronalazi žene koje su slobodne na poslu. Kod njega je regularno da ima aferu sa svojom sekretaricom, asistentom ili nekom ženskom osobom koju upozna na poslovnom putu. Veoma efikasan tip koji često ima svog pomoćnika koji mu prikriva tragove.

2. ''Nisam ja'' preljubnik. Jedan od najčešćih tipova preljubnika. Ovo je tip preljubnika koji je toliko očigledan u svojim prevarama da čak javno sa ljudima koji nisu iz njegove okoline komentariše o svojim podvizima. Kada je uhvaćen u prevari, što nas ne iznenađuje uopšte, uvek će glumiti nevinašce koje ništa nije zgrešilo.

3. ''Previše dugo u igri'' tip. Ovaj tip muškarca vara dugi niz godina da je to za njega uobičajena pojava. Napravio je biznis od svojih prevara i tako se ophodi prema tome. Ima svoj raspored i sastanke tačno isplanirane.

4. Vikend preljubnik. Ovaj tip je pravi oportunista. Voli da se zabavlja, izlazi i kad god ima priliku maksimalno je koristi. Voli da izlazi sa svojim drugarima i zna mesta gde može da se zabavi, a da ne bude uhvaćen.

5. Preljubnik sa društvenih mreža.Koristi društvene mreže da bi upoznavao žene. Ima lažni profil bez svojih slika. Nalog i šifre su mu dobro sakriveni.

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu!

 

beogradnocu.com