Kolumne, vesti

5 tipova muškaraca na Facebook-u.

Dok budete čitali ovo garantovano ćete se setiti bar jedne osobe sa vaše liste Facebook prijatelja, koji se potpuno uklapa u navedeni tip.

1. Party manijak - Lik za koga vam se čini da je izašao samo da bi to objavio na Facebook-u. Njegov "zid" pun je "check in"-ova, njegovi albumi puni su fotografija sa splavova i iz klubova... On je uvek u društvu nekih devojaka, a statusi su uvek u fazonu "Ako se neko seća gde sam se parkirao neka mi javi! Večeras idemo ponovo! LOODILO!"

2. Vatreni navijač - Njegove objave na Facebook-u isključivo su vezane za tim za koji navija, eventualno za psovanje i vređanje rivala. Navijačke pesme, fotografije sa stadiona i rasprave sa navijačima drugih klubova uglavnom predstavlja siže profila ovog tipa.

3. Promoter - Akcije, popusti, letovanja za mlade, originalni satovi, Nove Godine, praznici i ostalo. Sve što vam je potrebno možete pronaći na "zidu" ovog lika, a ako ne pronađete, slobodno ga kontaktirajte "U inbox", jer on uvek zna nekog ko zna nekog ko možda može da vam pomogne...

4. Lik iz teretane - "No pain, no gain" i slični statusi motivacionog tipa glavna su karakteristika ovakvog lika. Naravno, uz nezaobilazne fotografije, pažljivo hronološki obeležene - da se vidi napredak. Obavezne su, dakle, fotografije iz toaleta i teretane, kao i fotke nekog bodi-bilder idola.

5. Stručnjak - On se razume u sve, o svemu ima mišljenje i on je uvek u pravu. Ekonomija, sport, Evrovizija, aflatoksini, HAARP... šta god vam padne na pamet to je njegova uža specijalnost. Naravno Stručnjak ima neobjašnjivu potrebu da svoja zapažanja objektivne realnosti podeli sa vama.

 

beogradnocu.com