Kolumne, vesti

5 vrsta devojaka koje je stvorio Facebook.

1. Najbolja riba - Smisao postojanja njenog fejsbuk profila je da obični smrtnici vide nešto lepo u svojim mizernim životima. Dakle, najbolja riba je tu zbog vas, da biste vi uživali u njenom savršenstvu. Sedamdesetosam fotografija profila, polu-profila, guznog polu-profila, naravno, na dnevnoj bazi. Nema ona mnogo toga da kaže, ili je mišljenja da "fotografija kaže više od hiljadu reči".

2. Intelektualka - Ona je tu da ti ne bi morao da čitaš Andrića i Koelja, jer će ona sve najbitnije da postavi na svoje statuse. Takođe, ona će te putem svog zida uputiti u sva aktuelna dešavanja, naravno, uz njeno viđenje i komentarisanje pomenutih. Intelektualka ne voli mnogo da postavlja svoje fotografije, ali će rado share-ovati fotku Nikole Tesle na njegov rođendan.

3. Emotivna - Njoj od samog nastanka Facebook-a, pa do dana današnjeg, nešto nije jasno, ili ne može da veruje. Dakle: "Ne mogu da verujem kako su ljudi zli... ", "Nije mi jasno kako si mogao tako nešto da mi uradiš" I slično. Emotivna voli dubokoumne turbo folk hitove, i da pati uz njih po društvenim mrežama.

4. Drugarica - Ovo je osoba koja nije osoba bez drugarice. Ona nema samostalnu fotografiju, niti ume da konstatuje bilo šta što ne sadrži "kad smo mici moja i ja..." Svrha njenog Facebook-a je da ona i njena "mici, maca, srckić, buba" jedna drugoj na fotografijama napišu kako su "lepeeeeeee" i "BFF"

5. Riba u vezi - Kao što drugarica ne postoji bez drugarice, tako riba u vezi ne postoji bez svoje jače polovine. Facebook ovakve ribe sadrži:  njegovo ime u imenu, zajedničke fotografije sa putovanja, fotografije poklona najboljeg momka na svetu i naravno lajkove njegove majke.

 

beogradnocu.com