Ljubav, vesti, Žene, Život

5 znakova da ste u vezi sa osobom koja nije za vas.

Kada ste još uvek u periodu zaljubljivanja sve se može činiti drugačije nego što zapravo jeste. Pred vama je pet znakova loše veze:

1. Želite da se promenite zbog partnera - Ukoliko se potpuno promenite zbog partnerove sreće, vrlo je moguće da ćete vi biti nesrećni. Ako je potrebno da promenite ključne stvari u svojoj ličnosti samo da biste odgovarali partneru, možda je došlo vreme da razmislite da li je on taj.

2. Opravdavate ga čak i kad nije u pravu - Trebalo bi da se zamislite da li je sve u redu ako se on ne dopada nikome od vama bliskih ljudi i ako konstantno osećate potrebu da ga branite.

3. Uvek razmišljate šta radi kad nije sa vama - Opsesivno razmišljate o krtetanju svog partnera - gde je i s kim je? Ovo upućuje na nesigurnost i nepoverenje.

4. Vaš partner želi da non-stop budete zajedno - Uvek ste mu potrebni i ljuti vam se kada imate obaveze, govoreći da vam je sve bitnije od njega. Ovo ukazuje na posesivnost i opterećenost.

5. Često razmišljate da li je to to - Mnogim ljudima se dešava da primećuju znake koji im govore da nisu u vezi u kakvoj žele da budu, ali ih zanemaruju. Ako se to često dešava, pronađite uzrok problema.

 

Foto: prevention.com

beogradnocu.com