Kolumne, Razno, vesti

6 korisnih stvari koje svaka devojka treba da zna o svetskom prvenstvu.

Sutra počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. godine. Kako je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu, tokom ovih mesec dana može dovesti do nesuglasica u vezama.

Iako postoji mnogo žena koje uzbuđeno čekaju početak Svetskog prvenstva, većini njih je uzbudljivo kao i odlazak kod zubara. Zato vam predstavljamo 6 korisnih činjenica da preživite svetsko prvenstvo, a ne izgubite svoju glavu ili svog čoveka.

1. Svetsko  prvenstvo će se održati u Brazilu i trajati od 12. juna do 13. jula. Budite spremne da će vas muškarci u vašem životu ignorisati, bilo da se radi o mužu, momku ili ocu.

2. Svetsko prvenstvo se održava jednom u četiri godine. Kolika god da je ovo olakšica za vas, nemojte to spominjati u društvu muškaraca.

p.s. Poslednje svetsko prvenstvo je održano u Južnoj Africi 2010.

3. Biće 32 tima u borbi za šampiona sveta. Favoriti prvenstva su prošlogodišnji šampion Španija, Nemačka i domaćin Brazil. Ili tim za koji navija vaš muškarac. Ne, Kina se nije kvalifikovala za prvenstvo.

4. Svetsko prvenstvo nije prilika da provedete vreme zajedno. Bićete dobrodošli da sedite sa njim i gledate utakmice uz rashlađeno pivo, ali to je to. I koliko god da vas to frustrira, nikada mu nemojte reći ''To je samo igra.''

5. Važno obaveštenje: Dejvid Bekam neće igrati na prvenstvu. Međutim, ovo nije razlog za očajanje. Možete pariti oči uz druge lepotane: Kristijana Ronalda, Žerar Pikea, Glena Džonsona i druge. Najbolji trenutak da čekirate ove lepotane je za vreme nacionalne himne. Tada će kamera biti uperena direktno u njih.

6. Ako zaista želite da pričate sa svojim čovekom o fudbalu, pripremite se unapred i pratite vesti i rezultate.

 

Pratite nas i očekujte nove kategorije. Vidimo se u gradu, a do tad - go team!

 

beogradnocu.com