Kolumne, Razno, vesti

6 lokacija za seks koje morate da isprobate.

Seks - svi imaju seks i većina parova ga i dalje ima samo u spavaćoj sobi. To je malo dosadno. U seksu treba maksimalno uživati, ali i eksperimentisati, kako u pozama, tako i u lokacijijama. Evo par interesantnih lokacija za seks, da razbiju rutinu.

1. Na kauču. Iznenadili biste se koliko parova nikada nije imalo seks na kauču. Iako je kauč odlično mesto za maženje, iskoristite maksimalno kauč i probajte seks na njemu. Nećete se pokajati.

2. Kuhinjski pult. Ovo je muška fantazija i svaka devojka bi trebalo da proba. Hrana ume da bude veoma erotična, a da imate seks na mestu koje obiluje hranom je veoma seksi.

3. Pod tušem. Ima nešto u naparenoj prostoriji i mlazu vode što je veoma seksi. Seks pod tušem vam daje prostora za pravi performans.

4. U kolima. Muškarci vole dame koje su avanturisti i ne boje se da to pokažu. Seks u kolima donosi uzbuđenje zbog straha da ne budete uhvaćeni.

5. Na zabačenoj plaži. Kada idete na letovanje sa partnerom, ovo definitivno morate da probate. Pronađite napuštenu i zabačenu plažu i bacite se u akciju.

6. U parku. Seks u parku je pravi izazov.  Više rizika je uključeno. Ali više rizika, nosi i više uzbuđenja.

 

beogradnocu.com