Kolumne, Razno, vesti

6 načina da začinite svoj seksualni život.

Dešava se svim parovima. Jedan dan pucate od strasti, a sledeći ste već u krevetu u 21h. Frustrirajuće je kad pogledate partnera i pomislite: ''hm, hteo bi seks, ali je postao malo dosadan.'' Seks u vezama ume da postane rutina, ali ne mora da bude dosadan. Evo par saveta.

1. Krevet. Većina žena voli seks u udobnom krevetu. Nisu neobična mesta za seks svima privlačna. Možete da začinite svoj seksualni život izazivnim vešom ili igračkama.

2. Ostatak kuće. Ukoliko vam je dosadio krevet, onda isprobajte ostala mesta po kući. Seks na stepenicama, u kuhinji ili pod tušem će vam sigurno pojačati želju.

3. Idite u šoping zajedno. Zaista jedan sjajan način. I pod ovim ne mislimo da idete zajedno u kupovinu namirnica, več pravac sex shop. Ukoliko odete zajedno u sex shop, sigurno će vam pasti na pamet neke kreativne ideje.

4. Igrajte uloge. Ovo je zaista odličan način da začinite seksualni život. Muškarci su vizuelna stvorenja i uzbuđuje ih vizuelna stimulacija. Možete da budete francuska sobarica u seksi uniformi, dok je on playboy milioner...

5.  Hrana. Hrana i seks su prava kombinacija ukoliko želite da začinite svoj seksualni život. Probajte sa šlagom il topljenom čokoladom.

6. Kocke leda. Uzmite kocku leda i provlačite je duž erogenih zona. Svaki deo kože gde prođete ledom će biti osetljiviji i lakše žete se uzbuditi. A ne morate da brinete da ćete se isprljati.

 

beogradnocu.com